Maak jij een
cloudwaardig
ontwerp?

VACATURES
Gezocht: principal consultant
Een principal consultant, een Goeroe, een autoriteit op het gebied van automatisering.
Bekijk de vacature
Gezocht: Technisch Consultant
Wij zoeken een ervaren IT kenner die het overzicht heeft. Iemand die al veel zelf heeft gedaan en nog steeds zoekt naar betere technieken.
Bekijk de vacature
Gezocht: IT Architect
Wij zoeken een vakidioot. Een heerser over meerdere infrastructuur expertises.
Bekijk de vacature
Gezocht: Project Engineer
Een Project Engineer, een doener, een bouwer van automatiseringsoplossingen. En zeker ook een denker.
Bekijk de vacature

IT architect

Solliciteer direct

Wat breng jij?

Wij zoeken een vakidioot. Een heerser over meerdere infrastructuur expertises. Iemand die houdt van problemen aanpakken en zorgt voor uitstekende maatwerk­oplossingen. Wat je bedenkt kan je uitstekend beargumenteren — in voor onze klanten begrijpelijke taal. Die taal is meestal Nederlands, maar vaak genoeg ook Engels.

Communicatief ben je sowieso. Dat moet wel, als je net zo makkelijk in een managementrol springt. Je hebt al enige ervaring met het aansturen van projectleden, ook van partners en leveranciers. Klantvragen pak je voortvarend op, ook als je de werkzaamheden mag delegeren. En omdat je de techniek én de klant goed snapt, draag je meer dan een steentje bij aan technische pre-sales trajecten.

Zoek jij ons?

Bij Metis IT voelt werk niet als werk. Je verdiept en onderhoudt je expertises en je krijgt de ruimte om te groeien in een coördinerende projectrol. Trainingen, seminars bezoeken, een telefoon, laptop, lab omgeving, leaseauto: uiteraard. Borrels, teamuitjes, kennisavonden: vanzelfsprekend.

We lijken wel een echt bedrijf — of hoe noem je anders 15 vakidioten en een netwerk van 80 zzp-ers die IT puzzels oplossen in een informele en open werksfeer? En ja, daarvoor betalen wij een prima salaris. En jij bepaalt de prima arbeids­voorwaarden. Deal?

Onze procedure start met telefonisch kennismaken. Daarna verwelkomen we je graag op ons kantoor in Delft. Daar hoort een korte presentatie bij, over een onderwerp naar jouw keuze.

Metis IT?

IT moet mensen ondersteunen. In alles. En zeker bij hun werk. Door onafhankelijk te adviseren, met passie te begeleiden en deskundig te ontwerpen, realiseren wij een optimale IT infrastructuur die dit mogelijk maakt. Veilig, flexibel, en effectief. Dit helpt onze klanten om hun werk veilig en op iedere locatie te doen.

Zoek jij werk dat niet voelt als werk? Stuur ons je CV en motivatie. Met jou erbij komt Metis IT in zijn optimale vorm.

Solliciteer direct

De rol van de Metis IT-er

Group 5 Created with Sketch.

Principal consultant

Onafhankelijk vertrouwenspersoon voor het CEO, IT manager of
projectleider.

Group 12 Created with Sketch.

IT architect

Vertaalt business doelstellingen naar IT Roadmap en infrastructuur
ontwerp.

Group 11 Created with Sketch.

Project Lead

Vormt team van specialisten en stuurt die aan in de realisatiefase.

Group 9 Created with Sketch.

Project Engineer

Implementeert het ontwerp: van aansluiten tot configureren en testen.

BEKIJK ONZE VACATURES