Denk jij
in IT
oplossingen?

Technisch consultant

Solliciteer direct

Wat breng jij?

Wij zoeken een ervaren IT kenner die het overzicht heeft. Iemand die al veel zelf heeft gedaan en nog steeds zoekt naar betere technieken. Want met je sterke probleemoplossende vermogen weet jij die feilloos in te zetten. Met als einddoel de beste maatwerkoplossing voor klanten samen met het team.

Je hebt bovenal ervaring in consultancy-rollen. En je draait moeiteloos mee in meerdere projecten tegelijk. Je bent communicatief sterk en kan je advies uitstekend beargumenteren — in voor klanten en collega’s begrijpelijke taal. Die taal is meestal Nederlands, maar vaak genoeg ook Engels.

 

Zoek jij ons?

Bij Metis IT voelt werk niet als werk. Je verdiept en onderhoudt je expertises met behulp van een strak opleidingsplan. Je mag de nieuwste technieken toepassen in uitdagende projecten. En je krijgt de ruimte om te groeien in je rol. En ja, daarvoor betalen wij een prima salaris. En jij bepaalt de prima arbeids­voorwaarden. Deal?

Trainingen, seminars bezoeken, een telefoon, laptop, lab omgeving, leaseauto: uiteraard. Borrels, teamuitjes, kennisavonden: vanzelfsprekend. We lijken wel een echt bedrijf — of hoe noem je anders 15 vakidioten en een netwerk van 80 zzp-ers die IT puzzels oplossen in een informele en open werksfeer?

Onze procedure start met telefonisch kennismaken. Daarna verwelkomen we je graag op ons kantoor in Delft. Daar hoort een korte presentatie bij, over een onderwerp naar jouw keuze.

 

Metis IT?

IT moet mensen ondersteunen. In alles. En zeker bij hun werk. Door onafhankelijk te adviseren, met passie te begeleiden en deskundig te ontwerpen, realiseren wij een optimale IT infrastructuur die dit mogelijk maakt. Veilig, flexibel, en effectief. Dit helpt onze klanten om hun werk veilig en op iedere locatie te doen.

Zoek jij werk dat niet voelt als werk? Stuur ons je CV en motivatie. Met jou erbij komt Metis IT in zijn optimale vorm.

De rol van de Metis IT-er

De rol van de Metis IT-er

Group 5 Created with Sketch.

Principal consultant

Onafhankelijk vertrouwenspersoon voor het CEO, IT manager of
projectleider.

Group 12 Created with Sketch.

IT architect

Vertaalt business doelstellingen naar IT Roadmap en infrastructuur
ontwerp.

Group 11 Created with Sketch.

Project Lead

Vormt team van specialisten en stuurt die aan in de realisatiefase.

Group 9 Created with Sketch.

Project Engineer

Implementeert het ontwerp: van aansluiten tot configureren en testen.

BEKIJK ONZE VACATURES