I did it
my way

VACATURES
Gezocht: principal consultant
Een principal consultant, een Goeroe, een autoriteit op het gebied van automatisering.
Bekijk de vacature
Gezocht: Technisch Consultant
Wij zoeken een ervaren IT kenner die het overzicht heeft. Iemand die al veel zelf heeft gedaan en nog steeds zoekt naar betere technieken.
Bekijk de vacature
Gezocht: IT Architect
Wij zoeken een vakidioot. Een heerser over meerdere infrastructuur expertises.
Bekijk de vacature
Gezocht: Project Engineer
Een Project Engineer, een doener, een bouwer van automatiseringsoplossingen. En zeker ook een denker.
Bekijk de vacature

Als jij zelf de aanpak van je IT projecten bepaalt, krijgen onze klanten het beste resultaat. En jij de meeste voldoening van je werk.

De optimale mix van vrijheid en verant­woorde­lijkheid

IT blijft maar belangrijker worden voor onze samenleving. Bovendien ontwikkelt de technologie zich razendsnel en wordt hij steeds complexer. Dus dat talentvolle IT-ers gewild zijn, hoeven wij jou niet te vertellen.

Bij Metis IT hebben we niet alleen oog voor talent—we zijn zelf allemaal IT-ers—we weten ook dat je het beste presteert als je zelf invulling kan geven aan je projecten. Jij bent een professional en weet zelf het beste hoe jij je werk moet doen. Die ruimte krijg je bij Metis IT—van je collega’s en van onze klanten.

Bij Metis IT mag je zelf bepalen hoeveel salaris je wilt ontvangen, wat voor auto je wilt rijden en welke middelen je wilt gebruiken voor je werk. Heb je zelf een mooi idee over de inzet van je budget? Iets waar wij nog niet aan gedacht hebben? Leuk! Verras ons en samen kijken we wat mogelijk is. Schuif met de sliders en deel jouw jaarbudget op jouw manier in! 

Naar de vacatures Meer over ons

Deel zelf je jaarbudget in

Besteed
Salaris
Vervoer
Middelen
Vakantie

Bij Metis IT is er naast boeiend werk ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier!

Ronald Verlaan

Consultant

Ben jij een echte METIS IT-er?

Onze IT projecten zijn net tangram: met een paar componenten kan je een oneindig aantal oplossingen bedenken. Hoe ga je hardware, software en netwerkcomponenten combineren tot een IT architectuur waar onze klant nog jaren mee vooruit kan?

Onze professionals zijn scherp, inventief, technisch onderlegd, communicatief en houden wel van een uitdaging. Zoek jij ook een IT uitdaging om je tanden in te zetten? Ben jij ook een echte Metis IT-er?

Ja! Dat ben ik

Bij Metis IT krijg je alle ruimte. Jij bent immers een vakidioot en weet zelf het beste hoe je jouw persoonlijke ontwikkeling naar het volgende niveau brengt. Dus trek maar naar je toe, die uitdagende en mooie opdrachten bij grote opdrachtgevers in Nederland en soms ook daarbuiten. Trainingen, seminars, telefoon, laptop, lab omgeving, leaseauto: uiteraard. Borrels, teamuitjes, kennisavonden:

vanzelfsprekend. Als het niet zo leuk was, zou je haast denken dat we een echt bedrijf zijn. Daarover: wij werken hier met 15 nerds en een netwerk van 80 zzp-ers. Wij betalen een prima salaris, jij bepaalt de prima arbeidsvoorwaarden. Nieuwsgierig? Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie!

Metis IT groeit

BEKIJK ONZE VACATURES